Malta 2o1o-o5-o2



Då har man landat i dom södra delarna av Europa och till en början ett ganska molnigt men varmt Malta!

Jag höll på att få en ny kille redan på flygplatsen när "grann - transfer - killen" försökte para ihop mig med någon som han hade med sig. Men Nej nej Nej - ingen ny kille för mig inte! Istället började vi prata lite om Malta och nu va jag tvungen att använda min engelska direkt och nog e det inte helt dåligt, bara dåligt ordförråd!

Min transfer kom efter en stund, han satt och drack kaffe. . Hm. .  När jag flög så läste jag i min "Topp 10 Malta & Gozo" som jag fått av mamma och dom varnade speciellt för maltesernas körning och de gjorde dom rätt i!
Först och främst så e de vänstertrafik, ingen kan eller alla fall tillämpar några som helst regler och ingen har nog någonsin följt en hastighetsskylt. . . FY FÖR - säger jag bara!! Jag ska INTE köra här! Helena, du borde komma ner och lära dom ett och annat ;)

När jag väl kom fram så kom jag inte in i min lägenhet, vred nyckeln hit och dit men de hände inget, det e tydligen något fel med låset. . . . Marion (en av tjejerna jag bor med) fick komma och låsa upp och hon var verkligen varit super schyst i eftermiddag. När jag kom så började jag med att packa upp och efter de begav vi oss ut på en promenad. Hon visad bl.a. var skolan låg, vilka mataffärer som va bra (och som var stängda idag) och sen slog vi oss ner på en av klipporna och njöt lite av solen. Jag har ju såklart lyckats lägga min solkräm i mitt andra bagage som mamma ska skicka ner så jag är lite lätt röd på mina armar, får nog shoppa lite imorgon. .

Nu sen ungefär två timmar tillbaka så har jag legat utslagen i sängen, kan bero på att vi gick upp klockan 4 imorse men även solen. Vet inte om jag orkar äta nägot (Marion erbjöd lite pasta men jag avböjde) Ska nog uppdatera lite här, se vad älsklingen har för sig och sen blir de nog att sova igen så jag är pigg imorgon. Ska vara i skolan 08,30, min första skoldag på väldigt länge :)


Redan bränt mig, INTE BRA!


Mitt rum, bilden visar inte verkligheten direkt. . .


First to do: vräker upp väskan på sängen :P

Och nu gick lampan isönder, så jag får nog jaga rätt på en ny glödlampa..
SUCK :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback