Sista arbetsdagen!

Sista dagen att arbeta denna vecka och sedan bär det av till LAAAAAAAS VEGAS, baby =)
Har haft en riktig fixarhelg, färgat håret/ögonbryn/ögonfransar, fixat naglarna (så jag knappt kan skriva) och bara haft en fantastisk helg som slutade med en go middag hemma hos mamma.

Men nu har jag att göra hela dagen! Massa registrering och sedan möte med företagshälsovården mellan 14,30-16,00....

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Regn vs. Sol

Efter REGN kommer SOL !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fantastisk morgon!

Vilken underbar morgon att vakna upp till! Ni tycker kanske att jag är helt knäpp med tanke på väder och vind men det rör mig inte, lite ruskväder är alltid bra och jag sitter ju som sagt inomhus och arbetar så de stör mig inte för fem öre.

Men denna morgon var riktigt härlig. Klockan ringde som vanligt 05,30 och det var dags för Rickard & Martin att ta sin morgonpromenad. På grund av just dagens väder så ställde dom in de så Martin stannade i sängen och läste och Rickard satte igår riktigt bra, lugn musik och kom och la sig igen och höll om mig. Där låg vi till klockan blev 06,10 och sen va de ju bara att snabba sig upp och göra sig iodning. Men en snabb super varm dusch hann man med för att tina upp inför dagen.

Detta var alla fall en underbar start på morgonen och uppladdning inför det 1,5 timme långa möte som jag ska in på om 10 min!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Han körde skiten ur mig!

Nu har jag suttit på jobb sen 06,30 och känner att jag är fullt fokuserad för att börja arbeta med de "tunga" uppgifterna igen, dvs löner. Jag har en sån härlig känsla i kroppen idag, jag verkligen sprudlar av energi trots att detvar svårt att gå upp imorse. (Snozade 2 ggr vilket betyder 20% hjärnkapacitet - hoppas jag klarar dagen ändå *ler*)

Igår var det ännu en fantastisk kväll. Körde direkt till gymmet på Johanneslust efter jobbet och mötte upp Martin. Började några minuter på cross-trainern och sedan gick vi en trappa upp. Gymmet är verkligen fullproppat nu med alla som hade som nyårslöfte att banta/träna. Vanan övergår snart i de vanliga igen för många och då är man snart ensam igen. Men vi hade tur, de flesta va inte på de stationer som vi skulle använda för vårt mage och bröstpass! Martin körde verkligen skiten ur mig rent ut sagt! Vilket pass!! Jag ska vara ärlig och säga att jag knappt kunde köra hem så trött jag va i axel/bröst. Och kvällen fortsatte med sprudlande energi (hade någon sett mig hade de antagligen trott att jag va påverkad eller något). Efter träning åkte jag och Rickard till Skurup för att hålla en presentation. Vilka människor man träffar alltså - helt fantastiskt trevliga!!

När vi kom hem så hade Anton (en av våra kära inneboende ibland) lagat mat till oss och det var verkligen supergott med middag efter en fantastiskt tuff men rolig dag!

Dagarna fram till Las Vegas resan är verkligen fullspäckade och dagarna bara flyger iväg :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Håller ej vad jag lovat!

Det här känns inte bra i kroppen. Jag sa att jag skulle uppdatera igårkväll men jag gjorde det inte! Istället så hamnade jag i matkoma efter att ha vräkt i mig 2 stora tacos... INGEN GODTAGBAR URSÄKT!

Men var tiden riktigt finns vet jag inte, eller ja, jag hade haft en himla massa tid om jag inte somnat rakt upp och ned hela tiden. Ska inte träning göra en pigg för övrigt?


Veckan som har varit har alla fall varit fullspäckad, helt fantstiskt med andra ord!
¤ vanligt jobb ¤ det har blivit en del hårda pass på gymmet ¤ besökt min faster och mina kusiner i Staffanstorp ¤ affärspresentation i Malmö ¤ tagit min allergispruta ¤ haft en myskväll med Celine, Rickard och Martin ¤ tvättat ¤ 25-års fest ¤ läst en del i min bok ¤ haft visning på lägenheten ¤ Vemma ¤ biobesök i Helsingborg ¤


Vår härliga lägenhet som är TILL SALU!


De 10 budorden som är uppsatta på dörren för att påminna!




En riktigt rolig bio, för stora och små =)


Något att verkligen se fram emot!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()