Jag skäms...


... gud vad dåligt jag har varit på att uppdatera, men vem har tid att sitta vid datorn när det är strålande solsken och älsklingen är på besök!?

Hämtade upp honom 10,50 på Maltas flygplats och det första jag gör när jag ser honom är att börja störtgråta :P Typiskt mig eller, överkänslig! Men väldigt roligt att se honom igen! Vi tog det lugnt hela dagen och åkte till St. Georges Bay som ligger cirka 45 min gångväg från mitt boende. På kvällen käkade vi lite och sen gick vi till Paceville och tog en drink på Native Bar. Var ganska trötta så efter de promenerade vi hem och deckade. Rickard hade varit vaken 22 timmar så han va gott o väl värd sömn och jag med såklart!

I måndags var det helgdag här på Malta så vi spenderade dagen med att åka till Maltas minsta ö, Comino.
Vi utforskade inte mycket av ön utan gjorde som alla andra, åkte till Blue Lagoon och låg på stranden hela dagen. Ska uppdatera med bilder lite senare men internet är som det är - INTE bra alls!
Kvällen avslutade vi med att laga middag med ris och lax. Dock INGEN SÅS eftersom min kära mor GLÖMT att skicka ner de!  Efter god middag var vi båda väldigt trötta så vi hoppade i säng o satte igång en film. Efter cirka 15 min så sov Rickard men jag lyckades inte somna eftersom jag fått välja film och det blev Twilight :)

Idag har jag varit i skolan och efter de åkte jag ner till Rickard som låg o solade sig på klipporna, han är RÖD SOM EN KRÄFTA. Han e inte lika duktig som mig på att använda solkräm men han lär få en supersnygg bränna!
Ikväll lagade vi en supermåltid. Stora goda biffar med klyftpotatis. Sprang iväg till affären och hittade tzatziki sås och en barbeque sås så det blev världens mest lyckade måltid här!

Har köpt internet idag med så jag hoppas att jag kan sitta på mitt rum i fortsättningen :)
Nu ska jag kila upp igen och mysa med Rickard lite. Det är ju snart torsdag och då åker han hem. . Tiden går skit snabbt! Imorgon ska vi festa till de. Vi ska börja med en middag på Hard Rock Café och efter de ska vi göra slut på alla fria drinkar.
Se om han pallar MITT tempo *Fniss*


Tänkte bara berätta: STRÅLANDE SOL, ÖVER 30 GRADER I SOLEN och bara sååååå underbart!
Jag Älskar Livet!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Sanne

Sedan i lördags har vi haft 32 grader i SKUGGAN, puh. Synd bara att jag har 10 mil till stranden.

Postat av: DG

Här regnar det bara "suck". Så bara njut av solen.

Du!, hälsa kräftan från mig. Kramen DG


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback