Sista dagarna med Lily :)


I fredags var jag lite busig och skolkade från skolan :) Men det var för ett väldigt gott ändamål - COMINO!
Lily frågade om jag ville följa med henne dit en sista gång innan hon åkte (hon lämnade Malta idag) och jag hade väl lite svårt att säga nej. Vi hade en riktigt underbar dag med massa massa sol och dessa hemska italienare!! USCH!



Lagom trötta på kvällen så gick vi ändå ut, träffade lite folk från hennes jobb, från Frankrike - såklart. Senare mötte vi upp mina maltesiska vänner och ja kvällen slutade lite senare än vi tänkt. Men tack Sean som alla fall gav oss lift hem så vi slapp gå ensamma!


Igår hade vi en liten avslutningmiddag som vi planerat sedan länge. Vi gick till en kina restaurang! Supergod mat, verkligen efterlängtat!! Efter så slöt vi upp med ett gäng från skolan vid klipporna nära Surfside. Även detta ett litet avslutningparty. Det är många av dom som varit här en lång tid som lämnar Malta idag :(

Efter drog vi en runda till PV för att ta lite drinkar tillsammans med hennes vänner igen. Kvällen slutade på Havanna och jag fick höra idag att jag lyckats supa en kille under bordet :)  Stackars Steve, tycker lite synd om honom. Ha Ha! Det var den där sista Jägerbomben som dödade. Usch alltså - men gud vad gott! Även igår var vännerna framme när man skulle hem. Dom är såå omtänksamma!

Vaknade upp imorse, genomsvettig vid klockan ett, fick panik och studsade upp ur sängen. kan ju inte sova bort hela dagen. Så nu sitter jag här, funderar på om jag ska äta frukost.
Och, innan jag gick ut igår så började jag känna mig lite krasslig och visst e de så. Feber och grym hosta och en näsa som bara rinner. UNDERBART! Speciellt i denna värmen! Så jag kurera mig med Panodil, Iste och päron :p

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: identity

Åh så skönt det ser ut! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback